Egy lépéssel közelebb!

Ma már sajnos nem élvezhetjük teljes egészében földi javakat! Táplálékainkat oly módon termesztjük és dolgozzuk fel, hogy azok nagy része már nem használható a szervezet számára. A teljesen kimerített talajainkon termesztett növényeink nem tudnak megfelelő tápanyagot felszívni, az állatainkat pedig mesterséges szteroidokkal serkentjük nagyobb növekedésre. Élelmiszeriparunk, gyógyszeriparunk a tömegtermeléssel számtalan káros anyaggal telített termékeket állítanak elő.

Ez az állapot vezet ahhoz, hogy szervezetünk ásványi anyag és vitaminhiánnyal küzdve folyamatosan telítődik káros anyagokkal! A legjobb megoldást a természet fejlesztette ki számunkra!

Ez pedig nem más,

mint a huminanyagok,

a huminsav és fulvosav!

A világ legjobb minőségű, legtisztább huminanyag lerakódása Magyarországon a Bakonyban található. 

humi

A természetes huminsav és fulvosav több, mint 70 féle ásványi anyagot tartalmaz biológiailag 100%-ban hasznosítható formában, fontos szerepe van a méregtelenítésben, mert képes kivezetni a nehézfémeket, hatékonyan állítja vissza a szervezet optimális sav- bázis egyensúlyát. A HLBS funkcionális élelmiszerei, étrendkiegészítői, kozmetikumai  döntő többségében megtalálható a HUMINSAV és a FULVOSAV

11

A huminsavas csokoládék más-más jótékony hatású gyógynövénnyel társítva a legélvezetesebb formában támogatja a szervezet hatékony működését!

12

Étrendkiegészítő kapszulába zárt huminsav koncentrált formában segíti elő a szervezet hatékony működését.

8

A legtöbb káros anyag képes a bőrünkön keresztül behatolni felszívódni, ezzel bekerül a véráramunkba és elszállítja bárhova ahol meglepően sok káros hatást tudnak kiváltani. Sokkal többről van szó, mint ilyen-olyan kencékkel való kenegetés, amiben sokszor több a tartósítószer, állagjavító, mint a pozitív hatóanyag.

Miért pont a HLBS-t választottam üzletépítésre?

  • Prémium kategóriás magyar cég,

Prémium kategóriás egészségmegőrző termékek,

Világdíjas, egyedi kompenzációs terv!

Prémium kategóriás passzív jövedelem!

Dinamikus rajttal 1-3 hónapon belül megcsinálhatod:

Heti 500-800-1200 Euro passzív jövedelem

Nemzetközi szabadon használható bankkártya

9

Örömmel tájékoztatlak a részletekről:

elérhetsz telefonon: 06 20 213 1591

e-mail-en: http://www.evatoth53@gmail.com

Döntöttél?

Regisztrálnál azonnal?

25

Baráti üdvözlettel:

Éva