Több, mint 80 ásványi anyag az egészségedért!

A HLBS termékeinek jelentős részében találhatók humin és fulvosavak! Hogy ez mit is jelent és miért kerültek a termékeinkben részletezni fogom, de előtte néhány szó arról, kinek is köszönhetjük termékeinknek kiemelkedő jelentőséget adó alapanyag alkalmazását.

Dr. Csicsor János a HLBS termékkutatási és fejlesztési igazgatója, vegyészmérnök. huminsav kutató. Ő volt az, aki a vörösiszap katasztrófa során neki köszönhető, hogy a huminsavas kezeléssel a szennyezett termőföldek semlegesítése megtörténhetett.

Munkássága során tagja lett a Nemzetközi Huminsav Társaságnak, a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak. A Magyar Tőzegtársaság Kémiai Bizottságának elnöke, valamint a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének tagja is. Szakmai felkészültsége, tudományos ismeretei adták meg a szakmai hátteret ahhoz, hogy a humin és fulvo-savak ma a HLBS termékeit gazdagítják! Az előadása alapján össze- foglalom amit egy termékfogyasztónak érdemes tudnia a huminsavról!

Miről is van szó?

A humuszanyagok a Földi élet biológiai-kémiai-geológiai bomlástermékei. A Földön található szerves anyag (biomassza) legnagyobb részét a humuszanyagok képezik. A humusz (talaj-tőzeg-szén) a szárazföldi élet legfontosabb szilárd bomlástermékei.

A mezőgazdasági és gyógyászati gyakorlatban a humuszhordozóknak tulajdonított pozitív hatások hordozói a huminasavak. A huminsavak képződésének kiindulási anyagai az elhalt fás növényi részek, melyek kémiai-biológiai oxidációs-redukciós folyamatok során keletkeznek.

A huminsav egy olyan steril forrás a föld szintje alatt 5-6 méterre, amelyhez semmilyen szennyeződés nem fér hozzá a felszínről. A huminsavhoz szerves kötéssel kapcsolódnak az ásványi anyagok, amelyet a szervezet képes azonnal felismerni és beépíteni.

A huminsav olyan kész ásványi anyag forrás, amiben minden benne van  amire az emberi szervezetnek szüksége van!

Sajnos, amit megvásárolt táplálékkiegészítőkben ásványi anyagokat elfogyasztunk nem szerves, hanem szervetlen formában találhatók meg, így nem tudnak megfelelően hasznosulni, sőt akár problémát is okozhatnak azzal, hogy kicsapódnak vagy lerakódnak a szervezetben.

Miért van szükségünk arra, hogy ásványi anyagok vigyünk be a szervezetbe?

Minden emberi szervezetnek 80-90 féle ásványi anyagra lenne szüksége. A tudományos kutatások sora igazolja, hogy a civilizációs betegségek hátterében nagyrészt az ásványi elemek hiánya áll.  A hiányzó ásványi anyagok pótlására viszont nem sok megoldás van. Ezek minőségi pótlására a tengeri són kívül a humin savak a megfelelő forrás.

foto forrása: fogyásinfo.hu

Ahhoz, hogy az élő szervezetek jól tudjanak működni, a biokémiai folyamatok optimálisak legyenek elektronokra van szükség a szervezetben, tehát olyan anyagokra is amelyek képesek generálni ezeket a biokémiai folyamatokat. Az emberi szervezet tulajdonképpen egy elektromos szerkezet, szüksége van olyan anyagokra amelyekből elektromosságot tudnak előállítani.  Ebben nyújtanak segítséget a humin és fulvosavak magas antioxidánsok. A fulvosav a huminsavnak egy formája a különbség a molekuláris szerkezetüknek van.

A különböző területekről származó huminsavak között különbség van, hiszen a különböző térségekben található növény és állatvilág között is nagy volt a különbség, így a föld alá bekerült, lebontott anyagok eltérő tulajdonsággal rendelkeznek. A világon 3-4 olyan hely van ahol kiváló minőségű huminsavat lehet fellelni és ebből az egyik Magyarországon van.

A HLBS termékei magyar huminsav felhasználásával készülnek.

Milyen hatással vannak  a szervezetünkre a humin és fulvosavak?

A huminsavak

  • több, mint 80 szerves ásványi anyagot, mikroelemet és nyomelemet szerves formában juttat be a szervezetünkbe.
  • Megkötik a szervezetben keletkező szabad gyököket, tehát magas antioxidás hatásúak.
  • Helyreállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát
  • Olyan szerves ásványi anyag források, melyek képesek áthatolni a sejtfalon, ezzel hatékonyan segítik a szervezetünk számára létfontosságú hatóanyagok felvételét.

A fulvosav molekula szerkezete miatt

  • lúgos és savas közegben egyaránt oldódik
  • sejtszintűméregtelenítő hatóanyag
  • képesek megnövelni egyes hatóanyagok (Q10, flavonoidok) aktivitását is.

Tehát a huminanyagok elengedhetetlenek szervezetünk optimális működése szempontjából. méregteleníts, szervetlen anyagok szervessé alakítása, azok sejtszintű bejuttatása.

Ezért az egyik legfontosabb alapanyag a HLBS étrendkiegészítőinek és kozmetikumainak a humin és fulvosavak!

 

HLBS termékek amelyek humin vagy fulvosavat tartalmaznak:

Csokoládék

HC 80

LH+ arckrém

LH+ testápoló

LH+ bőrregeneráló

Silver formula

 

Ha vásárlóként (Customer) szeretnél kedvezményesen áron a termékekhez hozzá jutni, akkor:

Kattints ide!

Ha bővebb információt szeretnél, vagy  HLBS tagként (Member) csatlakoznál, Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot:

Hívj fel 06- 20 213 1591

Írj: www.evatothczere53@gmail.com

facebook: Egészséges élet

skype: Éva Tóth Czere Istvánné

Üdv Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük