Recept a sikerre!

Legyünk őszinték a sikerre mindenki vágyik! A siker érzése boldoggá, elégedetté tehet bennünket! A baj csak az, hogy a fotelben szenderegve is a sikerről álmodozunk, de felkelni és tenni a sikerért már csak nagyon keveseknek megy.

Pedig:

“A kiemelkedően sikeres emberek megértették, hogy a személyiségfejlesztéssel párosított folyamatos erőfeszítések egy bizonyos idő elteltével tartós sikert eredményeznek. Rendkívül tisztán látják maguk előtt azt, hogy hová fognak eljutni a siker-utazásuk végén. Abban az esetben, ha egy átlagos életminőség helyett jólétben szeretnél élni, alkoss elérhető, reális célokat, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy erőfeszítéseket kelljen tenned értük. Értsd meg, hogy a céljaid megvalósításának kulcsa és az eredmények folyamatos elérésének módja, az önmotiváló képességed és cselekvésed párosításában rejlik.”
(Jeffrey Combs)

A recept egyszerű!

A “fotelben ülve” álmodozz, vágyakozz! Gondold át, hogy a számodra a siker mit jelent! Milyen területen vágysz sikerre, illetve miben látod képesnek magad  komoly siker megélésére. Egy biztos, bármi jelenik meg előtted, azt sikerre lehet is vinni.

Tehát bármit választhatsz az életben, ami a szívedben most még apró tűzként éledezik!

  • Főzni szeretsz? Hát legyél szakács, de abban próbálj meg a legjobb lenni! Erre ugye magyar példaképed is lehet!
  • Szükséged van egy egyszerű, nagyszerű szakmára, mondjuk: műköröm építő! Vidd sikerre! Légy kreatív légy a legjobb!
  • Abban látod a fantáziát, hogy emberekkel foglalkozz, szervezz, közben keress pénz? Hát akkor legyél vállalkozó, üzletépítő, építs hálózatot, és mond azt: CÉL: a gyémánt!

Sokan elindulnak, hogy kövessék a vágyaikat álmaikat, de a legtöbben rövid időn belül megtorpannak és visszavonulót fújnak.

Sokat gondolkodtam azon, hogy pl. az MLM-el foglalkozni vágyók közül miért csak 1-3% az aki megtalálja azt amire vágyott ebben az üzletben.  Biztos vagyok benne, hogy nem a vágy hiánya az ok, nem arról lehet szó, hogy nem akarják elsajátítani azokat az ismereteket amik sikerre vezetnék álmaik üzletét!

https://youtu.be/yF9InT2k0IY

A lehetőség  mindenki számára ott van, csak éppen valamilyen rejtélyes okból nem képesek sikert elérni. Valamilyen hiba van a rendszerben? Igen ez is lehet ok, mert nem minden rendszerben tudod felépíteni magad, de hidd el, nem csak ezen múlik a dolog.  Ha megtaláltad a számodra megfelelő céget azzal még nincs megoldva a dolog!

Kikből lesznek a győztesek? 

Egy biztos kitartást, hitet igényel minden sikerre vágyó embertől. Olyan hitet, amit nem ingat meg egy-két kudarc!   A siker, a győzelem kudarcok sorozatán át vezet, ahol napról napra az elkövetett hibákat kell kijavítani és fokról fokra előre haladni! Komolyan megfontolandó a következő idézet!

“A hibák visszajelzések a teljesítményünkről. A győztesek sokkal több hibát követnek el, mint a vesztesek. Ezért tartoznak ők a győztesekhez. Több visszajelzést kapnak, mivel többször próbálkoznak. Az egyik legnagyobb baj a vesztesekkel az, hogy hibáikat túl komolyan veszik, és nem veszik észre a bennük rejlő lehetőségeket.” (Andrew Matthews – Élj Vidáman)

Ennyire egyszerű lenne? Igen is meg nem is! Ugyanis az én véleményem az, hogy a folyamatos tapasztalatok olyan alapkövek, hogy csak ezekre lehet építeni. Egy-egy negatív tapasztalat arra való, hogy tanulj belőle és keresd meg a helyes megoldást!

DE! 

Mindez önbizalom,  nélkül nem megy!
Hiába a sok  tapasztalat, ha te hiszed el, hogy ez neked is sikerülhet, sőt sikerülnie kell, és sikerülni fog!
Tehát a sikerhez vezető első lépés, hogy önmagadat kell olyan szintre emelned, hogy képes legyél a sikerhez vezető úton végigmenni!

Pamela E. Butler: Párbeszéd önmagunkkal című könyvet őszintén ajánlom elolvasásra, tanulmányozásra, mert sokat tanulhatsz belőle. A könyv alaposan foglalkozik azzal, hogy milyen tényezők okozzák a legtöbb embernek a sikertelenségét. Tény,hogy legtöbb esetben a sikertelenséget, a botladozó lépéseket a negatív belső párbeszédünk okozza.
Nem merünk belevágni egy üzletbe, mert már eleve félünk a kudarctól, és észrevétlenül meggyőzzük magunkat, inkább fogalmazzunk, úgy  bebeszéljük magunknak, hogy nekünk a tervünk megvalósítása nem sikerülhet. Mindez annak a következménye, hogy belső monológgal meggyőzzük magunkat  arról, hogy “Ez nekem nem sikerülhet!”, “Nem vagyok elég felkészült!” és ehhez hasonló mondatokkal blokkoljuk a pozitív eredményt.
Belső bizonytalanságunk miatt könnyen utat talál hozzánk és azonnali hitelt adunk a környezetünkből eredő megjegyzések. Pl: “Ez nem ment a szomszéd Jóskának sem!” vagy, “Ezek biztos csak be akarnak csapni.” Ilyen külső és belső párbeszédek vezetnek ahhoz, hogy el sem indulunk egy olyan úton, amire szívünk mélyén vágyunk és ösztönösen érezzük a számunkra megfelelő lehetőséget.
Ezeket és ehhez hasonló a cselekvéseinket akadályozó gátakat segít feloldani a javasolt olvasmány. Megtanulhatod, hogyan ismerd fel magadban ezeket a negatívan befolyásoló belső játszmákat és hogyan tudod azokat kordába tartani!

Ezt követően válassz egy megbízható, biztonságos céget, ami hozzásegít ahhoz, hogy a megalapozd saját és családod jövőjét!

Legyen saját vállalkozásod, ahol az elvégzett munkád eredményeként az önbizalmad szilárdra kristályosodik, az álmaid szintre észrevétlenül valósággá válnak.

 

Ne feledd:

“Egy álom akkor válik céllá amikor lépéseket teszel a megvalósítás irányába!” (Bo Benett)


Tarts velem, ismerd meg a

 HLBS-ben rejlő egyedülálló üzleti lehetőséget és dolgozzunk együtt!

Hívj fel 06- 20 213 1591

Írj: www.evatothczere53@gmail.com

facebook: Egészséges élet

skype: Éva Tóth Czere Istvánné

Baráti Üdvözlettel:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük