Huminsavval sokkal könnyebb!

Huminsavval sokkal könnyebb ez ennek a kis rövid blognak a címe!

Nyilván felmerül a kérdés, mi a csuda könyebb? Mi az a huminsav?

Az egészségünk megőrzése ma már egyre több embernek fontos, egyre többen vagyunk aki tisztában van azzal, hogy az élelmiszerekkel már képtelenek vagyunk bevinni a szervezetünkbe azokat az értékes anyagokat amelyek alapkövei a szervezet egészséges működésének!  A megfelelő ásványi anyagok hiányában a szervezet nem képes optimális működésre, gyengül az immunrendszer, elszaporodnak a káros anyagok, és előbb utóbb betegséghez vezetnek!

Mára már az orvostársadalom is elfogadja a tényt, hogy érdemes természetes anyagokkal pótolni azokat az ásványi anyagokat amit ma már semmilyen más eszközzel nem tudunk bejuttatni a szervezetbe!

A gyógyszertárak számtalan étrendkiegészítőt kínálnak, csak az a kérdés ezek olyan szerves formában tartalmazzák-e azokat az ásványi anygokat amelyre a szervezetünknek szüksége van, amelyek képesek jól felszívódni a szervezetünkbe? A VÁLASZ: többnyire NEM! A kémiai úton szervetlen formában előállított asványi anyagok a kutatások szerint max 4%-ban képesek felszívódni!

AKKOR MIT TEHETÜNK?

A HC80 kapszula tökéletes, szerves formában tartalmaz több, mint 70 ásványi anyagot! A hozzáadott Cordyceps gyógygomba és Máraitövis szinergikus formában egymás hatását felerősítve gondoskodnak arról, hogy a szervezetbe történő felszívódása a lehetó leghatékonyabban történhessen meg!

Fogyasztásával elkerülhető, hogy számtalan szintetikus úton előállított kapszulákat kelljen naponta bekapkodnunk, mert egyben hozzájutunk a szükséges ásványi anyagok teljes tárházához!

 

MOST nézzük az összetevőket!

A huminsav

A huminsav egy olyan steril forrás a föld szintje alatt 5-6 méterre, amelyhez semmilyen szennyeződés nem fér hozzá a felszínről. A huminsavhoz szerves kötéssel kapcsolódnak az ásványi anyagok, amelyet a szervezet képes azonnal felismerni és beépíteni.

A huminsavak

 • több, mint 80 szerves ásványi anyagot, mikroelemet és nyomelemet szerves formában juttat be a szervezetünkbe.
 • Megkötik a szervezetben keletkező szabad gyököket, tehát magas antioxidás hatásúak.
 • Helyreállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát
 • Olyan szerves ásványi anyag források, melyek képesek áthatolni a sejtfalon, ezzel hatékonyan segítik a szervezetünk számára létfontosságú hatóanyagok felvételét.

A fulvosav molekula szerkezete miatt

 • lúgos és savas közegben egyaránt oldódik
 • sejtszintűméregtelenítő hatóanyag
 • képesek megnövelni egyes hatóanyagok (Q10, flavonoidok) aktivitását is.

Tehát a huminanyagok elengedhetetlenek szervezetünk optimális működése szempontjából. méregteleníts, szervetlen anyagok szervessé alakítása, azok sejtszintű bejuttatása.

 

 

A Cordyceps

 

A Cordyceps egy ősi eszköz a természetes gyógyászatban. Az ősi kínai gyógyászat alapelve a Jin és Jang energiák szabályozása a testben.

A Cordyceps adaptogén képességgel rendelkezik! Az adaptogén hatás lényege: a különféle természetes anyagok, amelyek módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást. A változásokhoz való alkalmazkodó képességünket erősítik az  adaptogén gyógynövények, köztük a Cordyceps is! 

A cordyceps

 • Hatással van egyes belső elválasztású mirigyek valamint az immunrendszer működésére.
 • szabályozza a máj működését és méregtelenítő funkcióit,
 • szabályozza a vese működését, kóros esetben csökkenti a vér- és fehérjevizelést,
 • szabályozza a tüdő működését, könnyíti a légzést, segíti a letapadt nyák ürítését, oldja a hörgők görcseit,
 • javítja az anyagcserét az összes szerv szöveteiben,
 • csökkenti a lipidszintet a vérben, a koleszterin szintet,
 • szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat,
 • szabályozza a kalcium és foszfor egyensúlyát a vérben,
 • mérsékli a vércukorszintet,
 • kis mértékben vérértágító, fiatalító, stresszoldó hatású,
 • koleszterinszint csökkentő

A Huminsav és a Cordyceps egymásra szinergikus hatást gyakorol, amely a huminsavban rejlő jótékony hatásokat megsokszorozza, felerősíti!

Ez a dinamikus hatásnövekedés a huminsav és Cordyceps „házasságának köszönhető egy kapszulán belül.

A Máriatövis

A

 máriatövis, népies nevén őszbogáncs, szamárkóró, vagy boldogasszony tövise  az őszirózsa félék családjába tartozó növényfaj. Már évszázadok óta a májtisztítás egyik leghatásosabb gyógynövényeként tartják számon. Májvédő és májtisztító hatása orvosilag is elismert és bizonyított.

 • stabilizálja és erősíti a májsejt-membránokat
 • semlegesíti a szabad gyököket
 • serkenti a májsejtek termelődését
 • felgyorsítja a károsodott májszövetek regenerációját
 • gyulladáscsökkentő hatású
 • segíti az ösztrogén lebontását

A Huminsav, Cordíceps és Máriatövis az a hármas egység egymást erősítő hatása jelenti azt a különbséget, ami megkülönbözteti  minden más huminsavas készítménytől!

Terméktapasztalatok a HC80-nal!

HC 80

Ritkás hajam besűrűsödött.”

„Édesanyám az egyik napról a másikra elkezdett sántítani. Az orvos azt mondta, kopás. Elkezdte szedni a HC 80 – at. 2 hét múlva úgy megy, mint előtte .”

“Anyu emésztése teljesen helyreállt (előtte szorulással küzdött évek óta)” 😍🤗💚❤💚❤

“Apu hónapokkal ezelőtt, sztrókot kapott. 2 hónap alatt szépen javult az állapota, de december elején megint rosszul lett. Azóta az állapota nem akart javulni. Majdnem 3 hónap eltelt és még a lakásban is használta a 3 lábú botját. Szerencsére, rá tudtuk venni végre, hogy szedje ő is a HC 80 – at! A saját bevallása szerint már másnap érezte a jótékony hatását, de mi 2 nap múlva láttuk, hogy lakásban abszolút nem, kint pedig sokkal ritkábban használja a botját. 😍😍😍
A mai nap, 2 hét elteltével az állapota: botot nem használ, a kinti munkáknál ( pl.fa hasogatás, fa behordás ) eltöltött idő 2-3 óráról, megemelkedett 5-6 órára!!!!” 😍😍😍🤗😇💚❤💚

„Nekem elég sok egészségügyi problémám van sajnos, igy a “nagy” tapasztalat megosztásommal még varok, viszont a hajamon történt szemmel látható változást jó szívvel osztom meg, és jó szívvel ajánlom is a termékek használatát. 8 hét után. sokkal hosszabb, dúsabb, egészségesebb, szinte egyáltalán nem hullik, es a fejbőrömön lévő “kopasz foltok” is teljesen be baba hajasodtak, ha van ilyen szó😂
Több év keserves szenvedéseit a hajhullás miatt a HLBS termékei 4 hét alatt rendeztek.. es a legdurvább, hogy meg szoptatok, es a kislányom haja is azóta kezdett nőni, mióta fogyasztom a termékeket 🙂
A további tapasztalataimról elöljáróban annyit, hogy a szülés óta fennálló, fél évig tartó mindennapos hasmenésemet, puffadásomat a Berryslim 2-3 nap alatt rendezte, valamint az ekcemám teljesen elmúlt (kb két hét után nagyon felerősödött, rosszabbodott, de folytattam a termékek szedését, es teljesen elmúlt az egész testemről) 

 „Én is szeretném veletek megosztani a HC-80 hatásait nálam, hogy is produkált! Én 117-118 kg közt mozogtam állandóan sem erőm se kedvem nem volt az életmód váltáshoz. Nagyon rossz volt mikor fizikai munkát kellett végeznem és 5-10 percenként meg állni le ülni mert a derekam majd leszakadt a fájdalomtól és semmihez nem volt kedvem, nem beszélve nagyon rossz vérképemről. mindig azzal fogadott a körzeti orvosom mikor meg látta, hogy maga meg fog halni. Most gondoljátok el mit is éreztem. Utána jött a cukor betegségem. Rengeteg gyógyszer. Már majdnem hogy feladtam lesz ami lesz Hála a ………. ,hogy megismertette velem ezt a csodaszert .Szedése után 1-héttel mind akit el vágtak volna. Meg jött az élet kedvem nem voltam olyan fáradékony. Lassan fél éve szedem és most vagyok 103kg. Elkezdtem minden este felüléseket és fekvő támaszokat csinálni le fekvés előtt minden nap. Amit régen el sem tudtam képzelni, hogy én erre képes vagyok. Nem beszélve a vérképemről, eltűntek a csillagok a leletről.:) 

Fogyókúra:

„6 hetes kúra: Fogyi csoki + Berry Slim, HC80

2017 júniustól augusztusig : 109 cm derékbőség 96 cm re csökkent, visszahízás nem történt

 

“A PIKKELYSÖMÖRről ismét: Már korábban írtam a párom pikkelysömörének javulásáról. ÉS MOST…..🙂🙂🙂 Újabb pozitív tapasztalat! Korábban csak a HC 80-at és az LH+-t használta, majd ….. javaslatára kezdte a BERRY SLIM-et is. És kb. 10 nap után ….. nagyon-nagyon látványos és érezhető javulás!❤️❤️❤️ Mindenkinek javaslom, hogy az együtt fogyasztásra ajánlott termékeket EGYÜTT fogyassza! Felerősítik egymás hatását!

“Kemokezelésre volt szükségem, ezért  javaslatra el kezdtem szedni a HC80-at. Ateljes kezlési folyamat alatt jól éreztem magam, melléktünetek nélkül vészeltem át ezt a kemény időszakot. Erőnlétemet szinten tudtam tartani!”

“Hosszú évek óta komoly izületifájdalmaim voltak, már hialurosavas injekciókkal kezeltek, ami mindig csak átmeneti javulást hozott. Semmi képpen nem szerettem volna operációt, ezért folyamatosan kerestem valamilyen alternatív megoldást. Így jutottam el a HC80-hoz. Néhány havi fogyasztás után mára teljesen megszüntek az ízületi fájdalmaim. Az ajánlott alapdózist 2X2-t emelten szedtem 2x vagy 3X 5 kapszulát naponta. Mára már a normál 2×2 kapszulát fogyasztom és köszönöm prímán vagyok! “

” Folyamatos fáradékonyságom miatt sokat kínlódok! Néha úgy éreztem azonnal aludnom kell, mert nem bírom az igénybe vételt. Amióta a HC 80-at szedem kedélyállapotom sokat javult, és fittnek érzem magam! Bírom a hajtást és a fokozott igénybevétel!”

 

 

 

A termék tapasztalatok a teljesség igénye nélkül, a fogyasztók visszajelzései alapján készültek. A személyes adatok védelme érdekében a neveket  töröltük.

Hol juthatsz hozzá a HC 80-hoz?

Ha segítségre van szükséged, vagy kérdésed van keress meg:

06 20 213 1591

Üdvözlettel: Éva