HOGYAN MENTHET “ÉLETET” A HUMINSAV?

Az ember akkor érzi, hogy “ÉL“, amikor testben, lélekben, szellemben fittnek érzi érzi magát! Amikor valamilyen betegség mardossa a szervezetünket, nemcsak a kedély állapotunk száll alább, de általában a cselekvőképességünk is csorbát szenved! Rossz lelkiállapotban hányszor mondjuk:”Még az élettől is elment a kedvem! Nem konkrétan az élni akarásunkkal van a baj, hanem azzal, ahogy megéljük a nehéz napokat!  De nem kell ennek így lennie!

43 évi munkaviszony után úgy mentem nyugdíjba, hogy minden ú.n. cililizációs betegség birtokában voltam! Nem volt könnyű szembenézni azzal, hogy mekkora bűnöket követtem el magammal szemben, amikor a napi rutinok, a munka hajszoltságában nem figyeltem magamra! Ilyenkor persze már késő, csak futhatok az egészségem után! Tettem ezt, abban a reményben, hogy megtalálom azokat az eszközöket amik kicsit feljebb húzzák az egészségi állapotomat! Tudtam, hogy 60+-osként már nem reménykedhetek csodákban, de azt sem szerettem volna, hogy mindenbe belenyugodva együtt éljek a betegségeimmel! Keresni kezdtem a megoldást és így akadtam rá a huminsavra!

Az én megmentőm a huminsav lenne? 

De mi is az a huminsav?

Nem más, mint több ezer éves növényi maradványok biomasszája, ami kb. 6-8 méterrel a föld felszine alatt,  100%-os tisztaságban, szerves formában megbúvó ásványi anyagforrás. 

A huminsav  a föld ajándéka a ma élő embereknek!

A  társadalom, a cilviizáció fejlődése, a technológia robbanásszerű fellendülése, a megállíthatatlanul zajló innovációk az  emberek életszinvonalát ugyan képesek voltak a csúcsra emelni, de ezzel egyidejűleg mi magunk romboltunk magunk körül! Tönkretettük a vizeinket ipari szennyezéssel, megvontuk magunktól a levegő tisztaságának élményét. A földművelés iparosodásával, felemésztettük földjeink ásványi anyag tartalmát. Mindez oda vezetett, hogy ma a víz és légszennyezettség olyan mértékű, hogy az egyszerű életbenmaradáshoz is drasztikus intézkedések kellenek (szmog riadók). Az óceánokat ellepték a műanyagflakonokból összeálló szigetek, amelyek lassan, de biztosan mérgezik a vizeket, a folyók feketednek az ipari vegyi anyagoktól! A kiégett földekből semmit sem érő, beteg  növények kelnek ki. Ezt fogyasztja az állatvilág és ezt fogyasztjuk mi emberek! Mi azonban ennél nagyobb bombát is robbantunk az egészséges élet kinyírására, az élelmiszeripari termékekbe beleteszünk mindent, ami a tömegárukat eladhatóvá (a külcsínre figyelünk) teszi, és mellékesen jól megtömjük szervezetünket mérgező adalék és vegyi anyagokkal.

SENKI NEM HIHETI, HOGY KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL MEGÚSZHATJUK!

EZ AZ OKA, HOGY MA OLYAN BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÜNK TÖMEGESEN, AMELYEKET AZELÖTT HÍRBŐL SEM ISMERTEK!

Dr Linus Pauling kétszeres Nobel díjas kémikus fedezte fel, hogy az összes olyan betegségek ami a modern társadalomra oly erősen jellemzőek ( túlterheltség, immun problémák, allergiák, savasodás, daganatok) abból a hiányállapotból erednek, amely a szervezet ásványianyag és vitaminhiányára vezethetők vissza!

Ez után a kis kitérő után térjünk vissza a huminsavra!

A földünk kincse a huminsav éppen a Dr Pauling által jelzett súlyos ásványi anyag hiányállapotot képes helyreállítani az emberi szervezetben, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az egész emberi test optimális működéséhez!

A huminsav több, mint 70 ásványi anyagot tartalmaz,  szerves formában, és erre mai tudásunk szerint semmi más példa nincs! 
Ne tévesszen meg az a tudat, hogy a gyógyszertárban megvásároltál számos táplálékkiegészítőt (én is ezt tettem korábban) és ezzel mindent megtettél, mert sajnos nem! Ezek a gyártó gépsorokon készült táplálékkiegészítők  legnagyobb többsége (tisztelet a kivételnek) szerves formátumú, ami azt jelenti, hogy ezek nem képesek jól felszívódni (alig 4%) és beépülni.

A huminsav

olyan komplex tárháza az ásványi anyagoknak, amit semilyen más módszerrel nem tudunk biztosítani a szervezeted számára! 
Nem fogok, mert nem is vagyok rá hivatott, hogy  vegyészt igénylő szak kérdésekben útmutatót tartsak, de tény, hogy az ásványi anyagok felszívódásának  hatékonyságát szerves formájának , kémiai szerkezetének köszönheti, amely révén képes sejtszinten ellátni a szervezetet nélkülözetetlen ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, ugyanakkor képes megkötni, magához láncolni a nehézfémeket   – olyanokat is (növényvédőszer maradványok), amelyre semmilyen más eszköz nem képes – , és kivezetni a szervezetből.
A HUMINSAV NEM GYÓGYSZER! Nem a betegségekre hat, nem gyógyít, de képes a szervezetet olyan optimális állapotba hozni az ásványianyag hiányállapotok megszűnésével és dinamikus méregtelenítő hatásával, hogy a szerezet könnyebben megküzd akut betegségekkel, helyreállítja a szervezet optimális működését, ezzel okafogyottá teszi egyes betegségek jelenlétét.  A szervezetbe vitt  vitaminok felszívódásának hatékonyságát optimálizálja!
A huminsav számtalanszor bebizonyította, hogy hatékony méregtelenítő, enyhíti  az oxidatív stressz okozta károkat, (Az oxidatív stressz:  az antioxidánsok és szabad gyökök egyensúlyának megbomlása során a szabad gyökök túlsúlyba kerülnek, és komoly károkat okoznak a sejtrendszerben, ami idővel megingatja az egészséget, és különféle betegségek kialakulásához ezethet.),  helyreállítja a szervezet PH egyensúlyát, energiát, szellemi frisseséget biztosít stb.

A találkozásom a HUMINSAVVAL!

Folytatva személyes élményemet a huminsavval, el kell mondanom rendkívül módon meglepett, ami velem történt!

Amikor rátaláltam, nem is igazán akartam először elhinni  azt a sok pozitív élménybeszámolót, amit ezzel kapcsolatban hallottam, olvastam!  Összegyűjtött betegségeim ( cukor, vérnyomás, köszvény, érszűkület, ízület, visszér) révén az orvostól vaskos vevényköteggel jövök ki minden alkalommal, és abban még benne sincsenek a magam által, öngondoskodásból szedett étrendkiegészítők!.  Összegben sem kis költség, de a folyamatos gyógyszer-evés más gondokkal is járhat, csak úgy, mellékhatásként! Én példám: a vérnyomás csökkentőtől szívritmus zavarom lett, az inzulintól viharos sebességgel szedtem fel kilókat,  és mint tudjuk, minden gyógyszernek megvan a maga nem kívánt mellékhatása.

ÁMDE! Megérkezett az életembe a huminsav

Ezt a földi csodát ma már különböző formában fogyasztom!

A legkellemesebb a csokoládé!

Általa megszabadultam a belső harcoktól, ugyanis imádom a csokit, és mint cukorbeteg tiltott terület VOLT EDDIG! A huminsavas csokoládék, amelyek a huminsavon kívül valamilyen egészséges gyógynövényt is tartalmaznak cukormentesek. Miközben fogyasztom a csokit (akár fogyicsokit is), huminsavval táplálom a szervezetem és bűntudat nélkül élvezem a csokoládé mámorító ízét!

A leghatékonyabb huminsavas kapszula!

Az általam fogyasztott készítmény a legkoncentráltabb formában tartalmazza a huminsavat! Kiegészítésül Cordyceps gyógygomba ( sejtszintű légzés, véroxigénszint optimalizálása) és Máriatövis (emésztő rendszer, májfunkciók) került bele!  Amikor elkezdtem szedni, már másnap éreztem, hogy megmozdult a szervezetem! Igaz, ettől a lendülettől kicsit megfájdult a fejem, de nagyon gyorsan elmúlt. 2 x 2 kapszulával szedtem, az ajánlat szerint minden egészséges embernek ezzel a dózis ajánlott. Majd szépen felemeltem 3 x 3 kapszulára (tudatában a sok nyavalyámnak). Mit ad isten…..! Pár napmúlva azt éreztem fiatalodom lélekben! Friss, üde, aktív lettem! Amíg korábban délidőben (mint afféle idős hölgy) pihennem kellett 1 órácskát, most reggel 5-től este 10-ig élénken teszem a dolgomat! Egyszerűen úgy érzem, mintha kicseréltek volna, kezdett visszatérni belém az aktív élet! Majd észrevettem, hogy a korom miatt ritkuló hajam sűrűsödik, a körmeim erősebbek lettek! Szuper, gondoltam csak így tovább, és ekkor már komolyan figyeltem mi történik. Rövid időn belül elkezdhettem a vérnyomásra kapott gyógyszer csökkentését is, és a vércukor értékeim is kiegyensúlyozottabbak lettek, mint korábban. Néhány hónap elteltével a legjobban annak örültem, hogy tudok járni! No nem most tanultam meg, de az ízületi fájdalmak miatt igen csak meggondoltam hova megyek!  El sem akartam hinni, amikor egyszer csak rájöttem, hogy nincs fájdalom. Arról már nem is beszélek, hogy a szokásos meghűléses, náthás állapotok is elkerültek, lényegesen erősödni látszott az immunrendszerem.   A sok méreganyag miatt korábban a bőröm hajlamos volt fokozott faggyú termelésre és most ez is rendeződni látszott.  Nem tudom mással beazonosítani ezeket a javuló tendenciákat, mint a huminsavval, mert semmi más nem történt az életemben, ami ezekre az egészségügyi problémáimra hatással lennének!   Az én életemben nem jelent meg daganatos betegség, de hallottam, hogy ebben az esetben is nagyon hatásos eszköznek bizonyult a HC80!

Ja! És még valami, kevesebbet költök a gyógyszertárban!

A szépségért a huminsavas kozmetikumok

Leváltottam az általam használt kevés kozmetikumot huminsavas készítményekre. A  kozmetikumokban a fulvosav van, ami a huminsavnak egy finomabb szerkezető változata, ami képes arra, hogy a sejtfalakon áthatolva fejtse ki jótékony hatását.

A kedvencem: az  arckrém!

bty

Melyik nő, illetve ma már egyre több férfi ne használna bőre ápolására valamilyen arckrémet? A magam részéről ebben igazán elütök az átlagtól, ugyanis ahogy lehet kerülöm a krémeket, mert útálom ragacsos utóhatásukat a bőr felületén. Az LH+ face viszont lényegesen eltér az átlagtól, ugyanis nincs semmilyen kellemetlen utóhatása! Lágyan szívódik fel a bőrömbe, segít regenerálódni a bőrőmnek, szinte fiatalít! Annyira, hogy a lányom rövid időn belül megjegyezte milyen szép lett a bőröm, és bizony elégedetten zsebeltem be a dícséretet. Nem vagyok ugyan nagyon ráncos, de az ígéretek szerint a ráncok esetén is igazán bevethető eszköz!

A lehasznosabb  spray fulvosavval

dav

Ez a különleges spray jó ha mindig kézközelben van! Ugyan a kozmetikumokhoz van besorolva, én ezt, egy igazi nagyágyúnak tartom. Igazi remek eszköz, szőrtelenítés, kozmetikai kezelés után a bőr megnyugtatására, de ennél sokkal, de sokkal többet tud!  A bőr felszinén átjutva egészen a csontokig hatolva fejti ki jótékony hatását. Megszűnik a fájdalom a reumás területeken, fejfájás esetén príma hatást fejt ki, kétszer-háromszor befújva elrepíti a fejfást. Fáradt, huzamos munkával terhelt napon egy-két fújás és üdévé válik, szinte kitisztul a fejünk! Remek eszköz a bőr hámrétegének sérülésekor is. Nekem 1 nap alatt elmulasztotta a főzés közben szerzett harci sérülésemet az olaj freccs okozta hólyagos sebet!

Egy szuper star

bty

A bőr sérülése esetén néhány fújással nagy mértékben lerövidíthető a gyógyulási folyamat! Príma eszköz fogínygyulladásra (nekem nagyon bejött), és torokfájásra! Egy-két fújás a torokba és volt -nincs fájdalom, vagyis nem csak a fájdalom tűnik el hanem a gyulladás is! Irritált, pattanásos bőrre alkalmazva jó eredmény érhető el!  Ezek a csodálatos hatások a benne lévő ezüstkolloid baktérium, gomba parazitaölő képességének köszönhető.

A HUMINSAV bármilyen területen alkalmazva igazi kincs! Csupán egy példa, kicsit visszatekintve a bevezetőben említett beteg földünk állapotára!  Sokak által jól ismert esemény a devecseri iszapkatasztrófa! No ott is bizonyított a Huminsav. A sérült földfelületet (14 PH érték) Dr Csicsor János kutató vegyész  irányításával, közreműködésével befedték huminsavas tőzeggel. A föld megújult, a huminsav hatására visszaállt a normál 7 körüli PH-ra és növények termesztésére alkalmassá vált. De a huminsav adja a szinte mindenki által ismert HÉVIZ gyógyvizének  jótékony hatását is!

Nem kérdés, hogy engem meggyőzött, örömmel és szívesen használom ezeket a készítményeket.  Örömömre szolgál, hogy lehetőségem van arra, hogy a Te számodra is elérhetővé tehetem  valamennyi huminsavas készítményt!

Még nem beszéltem arról a vállalatról akinek  életem jobbra fordulását az egyre javuló életminőségemet köszönhetem,

A HLBS megálmodói és létrehozói azt tűzték ki célul, hogy ezt a Magyarországon, a Bakonyban megtalálható világszinvonalú minőségű  ásványi anyag kincset mindenki számára elérhetővé tegyék!

Az ásványi anyag pótlására és méregtelenítésre kiváló hatóanyag a legváltozatosabb formában, mindenki számára élvezhető módon kerül forgalomba!

Igy lett az életem “megmentője” a huminsav!  Az életminőségem olyan szinten javult, hogy visszakaptam az élet örömét, ahogy egyre jobb testi lelki, szellemi állapotba kerültem!

Végül beszéljünk egy kicsit az anyagiakról!

Tekintve, hogy ezek a készítmények kivétel nélkül prémium minőségűek és a legkiválóbb hivatalos minősítéseket elnyert termékek, nem a bóvli kategóriájú árszinten vannak és ezen nem is csodálkozhatunk. De ez még nem a világ vége, és nem kell első körben elrémülve visszautasítani!

Azt kell megvizsgálni, mit mivel válthatunk ki a jelenleg használt készítmények közül, és már csökkenthető is a költségkeret.  A másik lényeges szempont a preventív, megelőző felkészülés! Ha ma teszünk valamit egészségi helyzetünk helyreállításáért, az egészségünk megőrzéséért, akkor tetemes orovosi költséget tudunk megspórolni.

 

 

Az életet akkor tudjuk igazán élvezni, ha testben és lélekben jól érezzük magunkat! 

A huminsav ebben segített nekem és segíthet Neked is! 

 30 %-kal olcsóbban vásárolhatsz :

 

 

Ha kérdésed van örömmel várom jelentkezésedet:

06 20 213 1591