Hogyan hozd helyre amit elrontottál a sok cukorral?

Felfigyeltem a rádióban egy szomorú hírre!
 
Magyarországon 2017-ben 7 %-kal nőtt az édesség fogyasztás! Megdöbbentő, a cukorkák közül leginkább a gumicukor a népszerű, de a csokoládék, cukros kekszek sem maradnak ki az élmezőnyből!  Ez a forgalom növekedés biztos jól esik a gyártóknak, forgalmazóknak, de a sok elfogyasztott édesség káros hatásai

HOGY MIÉRT IS KÁROS A FINOMÍTOTT CUKOR?

Először is biztosan tisztában vagy azzal, hogy a cukor savas hatással bír. Éppen emiatt a cukor fogyasztását követően a szervezet megpróbálja a savas hatást ellensúlyozni, azaz megpróbál “lúgosítani”, hogy kiegyenlíthesse azt a bizonyos pH egyensúlyt. Amennyiben nincs elegendő, lúgosításra alkalmas “anyag” (étel), akkor bizony a “tartalékokhoz” kénytelen nyúlni: elvonja a szervezetből a vitaminokat, ásványi anyagokat az emésztésére, méregtelenítésre, és kiürítésére való törekvésében. Így sor kerül például a nátrium, kálium, magnezium, Kalcium kivonására.

Amennyiben rendszeresen fogyasztasz cukrot, illetve cukros ételeket, italokat, úgy a test kénytelen például a hiányzó kalciumot a saját csontjaidból is előszedni, ezzel csontritkulást okozva és súlyosbítva a fogszuvasodást, amit eredetileg is a cukor erős savassága váltott ki.

A cukor az emésztés során erjesztő hatású, ilyenkor ecetsav, szénsav és alkohol keletkezik. Az ecetsav, de főleg az alkohol nagyon erős romboló hatást végez a bél membránjaira nézve. Az alkohol ráadásul még a vesét is roncsolja, s kihatással van az idegrendszerre is.

A túl sok cukor fogyasztása tulajdonképpen minden szervedre hatással van. Eredetileg a májban glukóz (glikogén) formájában halmozódik fel és a máj megduzzad. Ha a máj elérte a növekedésének maximális határát, akkor a felesleges glikogén visszakerül a vérbe zsírsavak formájában. Ezek a zsírsavak pedig a test minden kevésbé aktív helyein (például has, ülep, csípő, combok, stb.) rakódnak le, később pedig az aktív szerveken (mint a szív vagy a vese).

A cukorfogyasztás az egész testet igénybe veszi: megváltoztatja a vérnyomásod, hatással van a paraszimpatikus idegrendszerre, és az azt szabályozó kisagyra is. Ezentúl belezavar a vérkeringésbe és a limfatikus rendszerbe (nyirokrendszerbe) is.

Romlik a vörös vértestek minősége, a fehér sejtek száma túlságosan is megnő, ami lassabb szövetnövekedéshez vezet. Leromlik a test ellenállóképessége, melynek eredményeképp előidézi a mikróbák terjedését.

Csökken a B-vitamin készlet is, mivel a cukorfogyasztás a B-vitamint termelő hasznos bélbaktériumok pusztulását váltja ki.

A hasnyálmirigyre is meglehetősen károsan hat, mert túldolgoztatja azt és ezáltal kiteszi más zavaró reakcióknak. (BioTechUsa)

 
Tehát egyértelmű, hogy a cukor az egyik legnagyobb bűnös abban, hogy emésztőrendszerünk rossz állapotba kerül, hogy a szervezetünkben felhalmozódnak a rossz baktériumok, lerakódnak méreganyagok és ennek nyomán számtalan betegség forrása lesz!
 
Kedves felnőttek, szülők! Mért is nem gondolunk saját magunk és gyermekeink egészségére? Könnyebb lesz majd a betegségekkel megküzdeni? Miért jutalmazzuk saját magunkat és gyermekeinket is nassolnivalóval, ráadásul a lehető legrosszabb minőségű nassolnivalóval.
Belátom nem könnyű NEM-et mondani a gyereknek, amikor az élelmiszeráruházban elhaladunk a dugig tömött édességpolcok előtt, nem egyszerű a TV reklámok láttán törvényszerűen bekövetkező könyörgésekre!

 

Azt javaslom nézzünk szembe az egészségünket veszélyeztető kihívásokkal!

 
Én egy négyes stratégiát javaslok!
 
1.) Fogyasszunk csokoládét bátran, bűntudat nélkül, de váltsunk egészséges csokikra A HLBS csokoládéi huminsavat és más jótékony hatású gyógynövényt tartalmaznak! Valamennyi cukormentes, így napi fogyasztásuk sem okoz gondot senkinek! A gyermekünk is boldog lehet, mert nem fosztjuk meg az édességtől, és észrevétlenül ásványi anyagokat “lopunk” a kis szervezetébe!
2.) Ez a kapszula fogyasztását én mindenkinek ajánlom. Nélkülözhetetlen ásványi anyagokat (több,mint 70 féle) juttatunk a szervezetünkbe, méghozzá szerves formában, ami garantálja az optimális felszívódást! A bennelévő huminsav ma az egyetlen olyan ismert hatóanyag, amely képes kihajtani az olyan nehézfémeket is ami semmi mással nem lehetséges! A növényvédőszerek, a gyógyszerekből visszamaradt vegyi anyagok, de a háztartásban előforduló tisztítószerek és kozmetikumok által bevitt nehézfémektől is meg tudunk szabadulni! Már számos pozitív tapasztalat igazolta vissza a HC 80 jótékony hatását. Bárki használhatja, ellenjavallat nincs!
A huminsavról itt olvashatsz többet…. elolvasom
3.) Igazi emésztőrendszert karbantartó eszköz! Nem véletlenül szól arról egy mondás, hogy “A halál a vastagbélben lakozik!” Az emésztő rendszer épségének, hatékony működésének sokkal, de sokkal nagyobb szerepe van az egészség megtartásában és annak visszaállításában, mint azt valaha gondoltál volna! Gondoskodik a lerakodások, paraziták, gombák és egyéb bomlástermékek eltávolításáról. Hatóanyagai szinte leradírozzák a bélfalakról a káros anyagokat. A zsíros szállítását a vérben hatékonyabbá teszi, és segíti a zsírok feldolgozását az epében! Ez a készítmény nagy segítség a testsúly optimalizálásban is!
bty
4.) Végül, de nem utolsó sorban beszélnünk kell az immunrendszer erősítéséről is! Ez az egészséges italpor, egy igazi immunerősítő bomba! Rostban gazdag, vitamindús italpor, kellemes málna ízzel! Segíti az izmok, a csontok regenerálódását a benne lévő Lizinnek köszönhetően. Gyermekeknek, felnötteknek, idős korúaknak igazi védelmi rendszert jelent a fogyasztása. 
 

Ez a négyes fogat komplex módon támogatja a szervezet hatékony működését.

Megszabadítják a szervezetet a benne felhalmozódó káros anyagoktól,
Vitaminokkal, ásványi anyagokkal látják el a testet, ami alapfeltétele a szervezet egészséges működésének.
Megfelelő energiaforrás az energikus élethez, kíváló eszközök az egészség megőrzésére, de jutékony hatást fejthetnek ki, konkrét, akut betegségek esetén is.
Valamennyi talapanyag tiszta ellenőrzött forrásból származik, adalék és vegyszermentesek!
Hivatalos minősítések igazolják a gyártási folyamatok kiváló szinvonalát és a gyártott termékek elsőrendű minőségét,
A készítmények hatékonyságát, állandó minőségét mérőműszeres kutatási tesztek bizonyítják!
 
Soha ne feledjük! Mi vagyunk felelősek saját egészségünkért is, de különösen gyermekeink egészséges jövőjéért is!
Az élelmiszeripar egyre több és több egészségtelen tömegárút önt a vásárlók nyakába, ahol már nem érték az egészség, mert a legfőbb mozgatórugó az anyagi érdekeltség!
 
Igen lehet, hogy áldozatot kell hozzál azért, hogy olyan termékre költs ami segíti a szervezeted egészséges működésének megőrzését és segít helyrehozni az elkövetett károkat, de mielőtt egy röpke gondolattal tovább állnál gondold végig, mire költesz a boltban feleslegesen.

Ha döntöttél, hogy az egészségre szavazol, kezd el MOST

 

 vásárolj 20 %-al olcsóbban!

Ha kérdésed van:

06 20 213 1591

számon elérhetsz!

Baráti üdvözlettel:

Éva