HC80= huminsav+ Cordyceps+Máriatövis

HC80 étrend-kiegészítő kapszula Huminsavval és Cordycepsszel és Máriatövissel!

A HC80 három összetevője egymást erősítő, szinergikus hatása miatt kiemelkedő jelentőségű! A szervezet számára fontos ásványi anyag komplex, amely képes ellátni a szervezet számára fontos valamennyi ásványi anyaggal.

A folyamatos kiváló minőség garanciája a széleskörű minősítési igazolások, melyek a teljes gyártási folyamat ellenőrzése alapján kerültek kiállításra.

Miért fontos, hogy rendszeresen alkalmazzuk a HC80 kapszulát?

  1. A humin- és a fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, továbbá a természet egyik legerősebb vírusellenes hatóanyaga. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát.
  2. A cordyceps képes megnövelni a sejtek energiatermelését, ezáltal fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, ezzel elősegíti, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.
  3. A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője, támogatja a máj létfontosságú funkcióit. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal is rendelkezik.

A HC80 mindennapos alkalmazásával energikusabbnak, egészségesebbnek, fittebbnek érezzük magunkat.

A 120 db-os kapszula fogyasztói ára helyett kedvezményesen vásárolhat ha törzsvásárlóként csatlakozik.

Mielőtt megtenné beszéljük meg a részleteket!

HÍVJON: 06 20 213 1591
vagy ÍRJON: evatothczere53@gmail.com:

ÜDVÖZLETTEL: ÉVA