Glifozat (a gyomírtó) és a huminsav

A Facebook Egészséges élet oldalamról hozom ezt a jegyzetet változatlanul!

Úgy érzem rendkívül fontos tisztán látni ebben a kérdésben!

EGÉSZSÉGES ÉLET·2018. AUGUSZTUS 13., HÉTFŐ
Ma reggel hallgattam a rádiót, és egy döbbenetes riportnak voltam fültanúja! A téma a Greenpeace egyik magyar munkatársa közvetítésében a glifozat komoly rákkeltő hatásáról szólt szó, valamint azt elemezték, hogy a használatának betiltásának milyen esélyei vannak itt, Európában. Sajnos tudni kell, hogy Magyarország is aláírta azt a dokumentumot amely a glifozat használatának letiltását nem engedélyezte. Ma már mindenbe belekerül a glifozat, még a közparkok növényzetét is ezekkel kezelik, és a haszonnövények termesztésénél is nagyon elterjedt nálunk!

Németországban a Monsanto intézet számos vizsgálatot végzett, miben lelhető fel a glifozat: A glifozat megtalálható a sörben, borban és számos élelmiszerben is. de igazolták azt is, hogy a huminsav lehet a megoldás!
Nem véletlen, hogy folyamatosan próbálom felhívni a figyelmet a huminsavban rejlő komoly méregtelenítő hatásra! Ugyanis a kutató vizsgálatok azt igazolták , hogy a huminsav képes, talán az egyetlen eszközként képes megkötni és kivezetni ezt a mérgező anyagot. Dr Stefan Rau német professzor a HLBS termékek mérőműszeres tesztelésének eredményeit részletező előadásában is ezt igazolta vissza!

foto: Alfahír

MI IS AZ A GLIFOZAT?
Gyenge szerves sav, szintelen, kristályos szilárd vegyület, amely vízben oldódik. Világszerte elterjedt gyomirtószer! Gyümölcsök, növények szántóföldi növények zöldségek termesztése során használatos eszköz. A GMO-k használatával radikálisan elterjedt a glifozat felhasználás! A glifozat irritációt okoz a szemben, a bőrön, lenyelés esetén az emésztő rendszerben! Belégzés esetén a tüdőben, légutakon, köhögést okoz! Újabban hormon károsító hatásokról is beszámoltak! A WHO szakirányú szervezete is a feltehetően rákkeltő anyagok közé sorolta Ennek ellenére a Fenntartható Fejlődés Bizottság egyelőre még elutasította a glifozat felhasználásának tilalmára tett javaslatot!
Tehát ha a Glifozat ellen tenni akarunk valamit, akkor erre a huminsav a megoldás!
A huminsavval ásványokat juttatunk a szervezetbe, az ásványi anyagokra pedig elengedhetetlen szüksége van a szervezetünknek. Ásványi anyagok hiányában a sejtszintű egészségkárosodás elősegíti a rákos megbetegedések kialakulását.

Over 200 people and the NGO Coalition to Stop Glyphosate formed a human banner on Berlin’s Tempelhofer field in the shape of a flower and the words “Vote NO” to call on EU decision makers not to renew the licence of the weedkiller in the EU. “Vote NO” is a call towards European decision makers to end the use of Glyphosate on European fields.
Mitglieder der NGO Koalition Stop Glyphosat bilden ein Menschbanner in der Form eines Totenkopfes, der sich in eine Blume verwandelt und dann in den Schriftzug “Vote NO” auf dem Tempelhofer Feld in Berlin. Diese Aktion wird ein paar Tage vor der zentralen Entscheidung in Brüssel durchgeführt, wo Mitgliedstaaten über die erneute Zulassung von Glyphosat in der EU entscheiden sollen. “Vote NO” ist ein Aufruf an alle europäischen Entscheidungsträger dem Einsatz von Glyphosat auf europäischen Feldern ein Ende zu bereiten.

Dr Stefan Rau erről is beszél előadásában, melyet érdemes megtekinteni

Huminsavas készítmények:

 

Ha vannak kérdéseid, vagy szeretnél vásárolni Kérlek keress meg és útba igazítalak!
06 20 213 1591
www.evatothczere53@gmail.com

Baráti üdvözlettel:

Éva