Hogyan működik a méregtelenítés?

Élvezzük az életet!

Tiszta szívvel, tiszta testtel!

Akkor tudjuk igazán élvezni az életet, ha nem csak a lelkünkben, hanem a testünkben is rend van!

Tehát takarítsunk!

 

illustration – painful stomach

 

Megszabadulva sok káros és méreganyagtól, energiák szabadulnak fel bennünk, így visszaállíthatjuk a szervezetünk egyensúlyát, akár akut állapotok komoly javulását is elérhetjük.

Télvíz idején a szervezet még jobban elfárad, mint az év többi részében! A táplálkozás alapját ilyenkor olyan „nehézsúlyú” táplálkozás jellemzi, ami rosszabb mint a többi évszakban! Igen, sokat beszélünk arról, hogy a zöldségek és gyümölcsök ma már nem tartalmazzák a szükséges tápanyagokat, de a télen elérhető zöldségben és gyümölcsben lévő tápanyag érték még inkább a nullához közelít.

 

A mennyiség alapú táplálkozással ugyan nincs baj, sőt túl is méretezzük az adagokat, de értéktelen, káros anyagokat halmozunk fel a bélrendszerünkben is! A feleslegek, méreganyagok pedig lerakódnak, beágyazzák magukat zsírszövetekbe. Mire számííthatsz?
Hiába költesz vagyonokat táplálék kiegészítőkre, fogyókúrás szerekre, ha túlterhelt a szervezeted. Egyszerűen képtelen lesz felszívódni az amit beviszel fent, felhasználás nélkül távozik lent.
Egészséges emésztőrendszer érdekében nélkülözhetetlen a méregtelenítés! A tisztítási folyamat a meg nem emésztett salakanyagokat kiüríti a szervezetből, ezzel lehetőséget teremtve a jó, szükséges tápanyagok felszívódásának.

 Takarítás= Méregtelenítés

Mit várhatsz a méregtelenítéstől?

Magasabb lesz az energiaszinted. A méregtelenítés elősegítheti a jobb vérkeringést és löketet adhat az energiaszintnek is. Ha alvási problémákkal rendelkezik, akkor zavarmentes alvást is biztosíthat.
Jobb felszívódást biztosít a jó fajta tápanyagoknak
A méregtelenített bélrendszer a méreganyagok és baktériumok eltávolítása miatt lehetővé teszi, hogy a tápanyagok és vitaminok az elfogyasztott élelmiszerekből gyorsabban és jobban szívódjanak fel.

Testsúly optimalizálás

A méregtelenítése segít megszabadulni pár kilótól, mivel eltávolítja a felgyülemlett vizet és a székletet. Természetesen ez nem hosszútávú megoldás a fogyásra , de biztosít valamennyi súlyvesztést azzal, hogy eltávolítja a lerakódott salakanyagokat a vastagbélből.

Immun rendszer erősítése

Szokták mondani : „Az immun rendszer központja a vastagbélben van!” Mi a magyarázat?
A jó baktériumok termelik meg azokat az antibiotikumokat, amelyek a szervezet immunrendszerének az alapjai, tehát a vastagbélben termelődnek meg azok az anyagok, amelyek az immunrendszert támogatják. Ha nincs jó baktérium termelés a vastagbélben, akkor nincs antibiotikum előálítás.

Tehát a vastagbél méregtelenítése:

Erősíti az immunrendszert és segít harcba szállni a megfázással és egyéb betegségekkel – Megtisztítja a szervezetet a nehézfémektől – Segít a szerveknek tisztának és egészségesnek maradni, beleértve a vesét, a májat és a tüdőt. – Lelassítja az öregedési folyamatot és egészséges, fiatalos kinézetű bőrt biztosít – Javítja a teljeskörű egészséget és erősebb szervezetet biztosít önnek.

Mit ajánlok?

 

dav

 

Béltisztító készítmény!

A termék komplex módon hat a szervezet méregtelenítésére.

  • Fő alkotó elemei növényi rostok, mint a málna, útifű-maghéj, almapektin. Jelentőségük a vitamin tartalmukon felül abban áll, hogy az emésztőrendszeren áthaladva csak a vastagbélben bomlanak le. A bélrendszeren áthaladva teltség érzetet kelt majd a vastagbélbe érve csak a jó baktériumokat táplálja, ezzel biztosítva az antibiotikum termelést.
  • A Berry Slimben kovaföld szűrőként szerepel. Lyukacsos szerkezete képessé teszi arra, hogy felszívja a méreganyagokat és mint egy radír tisztítja le a bélbolyhokat. Különleges képessége, hogy nem csak a belekben, hanem a bélfalakon átjutva az erekben, az érfalakon is elvégzi a tisztítást. Képes magába szívni a parazitákat és vírusoat is.
  • A Csicsóka legfőbb hatóanyaga, az inulin, amely a bélfalakról segít a lerakodásokat eltávolítani a bélfalakról. Az inulin egy olyan speciális cukorfajta, amely energiát ad a szervezetnek ugyanakkor nem növeli az vércukor értéket, és fogyasztó hatása is van.
  • A termékben lévő szójalecitin zsírégető és koleszterinszint csökkentő hatása miatt hasznos! Emellett a benne lévő foszfor serkenti az agyműködést, jótékony hatással van az idegrendszer működésére.
  • Gyömbér csípőssége izgatja egy kicsit izgatja felpörgeti az emésztést, segíti a bélrendszer beindulását és a tápanyagok felszívódását!

 

huminsavas étrendkiegészítő

A termék 3 komponensű készítmény. Különlegessége, hogy az összetevői együttes alkalmazása egymás hatását erősítik, így a termék kiemelt hatékonyságú. Több, mint 80 féle, a szervezet részére nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz, és üríti a nehézfémeket a szervezetből. Tökéletes kiegészítője a Berry Slimnek.
  • A termék fő alapanyaga a humin- és a fulvosav megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, ugyanakkor a huminsav a természet egyik legerősebb vírusellenes hatóanyaga is. Egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát.
  • A Cordyceps meg tudja növelni a sejtek energiatermelését, ezáltal fokozza a szervezet oxigénellátását, javítja a vérkeringést, amivel elősegíti, hogy az oxigén és a tápanyagok gyorsabban eljussanak a test minden részére.
  • A Máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítője, támogatja a máj létfontosságú funkcióit. Egyedülálló összetevőinek köszönhetően erős antioxidáns és emellett gombaölő tulajdonságokkal is bír.
  • A méregtelenítéssel olyan szinten állítjuk helyre emésztőrendszerünk működését, amely nem csak a vastagbél, emésztőrendszer működését állítja helyre, hanem számos betegség állapotán (vércukorszint, vérnyomás, egyes emésztőrendszeri és mozgásszervi betegségek esetén is pozitív hatást tapasztalhatunk.

Néhány terméktapasztalat:

(Ezeket változatás nélkül csatolom)

1.

2.

3.

4.

 

Vedd kezedbe az egészséged helyreállítását!

Baráti Üdvözlettel:Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük