A sport és a molekuláris hidrogén!

A HLBS saját termékkutató, termékfejlesztő csapata egy rendkívüli terméket dolgozott ki és hozott forgalomba az egészségükért felelősséget vállaló fogyasztók számára.

Természetes összetevőinek köszönhetően szervezetünk ellenállóbbá, terhelhetőbbé válik, dinamikus javulás érhető el a személy vitalitásában.

A termék különleges érdeme, hogy a molekuláris hidrogén erejét állítja az egészségmegőrzés szolgálatába!

„A hidrogén az élet üzemanyaga, a test a lélek járműve és az hidrogén nélkül nem működik.”

(Szentgyörgyi Albert)

Az életünk egyre pörgősebb, egyre nagyobb a környezeti szennyezés (szmog, légszennyezés), egyre több vegyi anyag kerül a szervezetünkbe az élelmiszerek, háztartási kemikáliák egyéb vegyi anyagok formájában.

Az eredmény: kimerül a szervezet.

Mit tud a tudomány a molekuláris hidrogén egészségre gyakorolt hatásairól?

A hidrogén a Periódusos rendszer első eleme. A legkisebb méretű elem. A világegyetem 70-75 %-a hidrogén, így nem túlzás kijelenteni, hogy az anyagi világ legjelentősebb építőköve. Az utóbbi 10 évben közel 500 tudományos publikáció jelent meg a H2 meglepően pozitív hatásairól az emberi szervezetre. Japán tudósok fedezték fel, hogy a molekuláris hidrogén a leghatékonyabb antioxidáns, mert képes átjutni az összes biológiai membránon, minden szövetbe, sejtbe, bele értve az agyi szöveteket, ahová a vér-agy gáton jut át, melyet más antioxidánsok nem tudnak leküzdeni!
A szervezetben felhalmozódó szabadgyökök túlsúlyba kerülése károsíja a szervezetet, a sejteket szöveteket. Az antioxidánsoknak az a feladatuk, hogy az elektronok leadása által ártalmatlanná tegyék a szabadgyököket.
A hidrogén a legtökéletesebb antioxidáns! A molekuláris hidrogén szelektív antioxidánsként működik, csak a veszélyes szabad gyököket semlegesíti, a hasznosakat fenntartja.
A szabadgyökök instabilak, rövid életűek. Ahhoz, hogy stabillá váljanak és tovább éljenek más molekulákkal lépnek reakcióba (elektront lopnak). Vannak saját antioxidánsaink, pl. SOD (super oxid dismutase), glutacion, kataláz. Ahogy öregszünk ezek mennyisége csökken. A szabadgyökök mennyisége viszont a civilizációs életmód következtében nő.

Milyen készítmény lehet a megoldás, hogy H2-t tudjunk bevinni a testbe?

Nincs szükség arra, hogy kívülről vigyük be a H2-t! HMAX⁸ készítmény ebben segít!
A Hmax8  Összetevői révén természetes belső folyamat biztosítja a szervezet számára a hidrogén előállítását.
A testben naponta közel 4,5 l gyomorsav (sósav) képződik. A gyomorsav ph-ja 1-4,5 között mozog. Ebből következik, hogy rengeteg H ion található benne.

Hogyan lesz a H ionokból H2?

 • Magnézium citrát: A sósavval alkotott reakció mellett nagyon jó a magnézium egészségre gyakorolt hatása. Tágítja a hajszálereket, jó az idegeknek, csökkenti a vérnyomást.
 • Nátrium hidrogénkarbonát, amely erősen lúgos kémhatású reakcióba lép gyomorsavval és nátrium klorid, víz és széndioxid képződik. A reakció gyorsasága fontos!
 • Chorella alga por, amelyben a legtöbb klorofill található az összes zöld növényt tekintve. A klorofill központi atomja a magnézium. A klorofillnak sok mobilizálható elektronja van, különösen savas közegben.
 • Alfa liponsav: sokszorta erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin, tehát elektront képes leadni.
 • Asztaxantin: A világ legerősebb antioxidánsa, tengeri algából kivont. Képes áthatolni a sejtmembránon, egy molekula 19 elektront képes leadni. Kulcs fontosságú szerepe van.
 • Gingko biloba kivonat összetevő fokozza a mikrocelluláris keringést (hajszáleres) és szinergikusan hat az antioxidánsok szabadgyök közömbösítő hatására. A H2 antioxidáns hatását fokozza.

Reakció folyamat

 • A Magnézium citrát, a Chorella és a Nátrium-hidrogénkarbonát reakciót képez a gyomorsavval, amiben rengeteg a hidrogén ion.
 • A reakciók közben a térben olyan molekulák, antioxidánsok vannak, amelyek elektronokat tudnak könnyen, így a hidrogén ionok egy részéből H2 molekuláris hidrogén képződik.

Miben segít a molekuláris hidrogén?

Számos kutatás bizonyította, hogy az egészség fő veszélyforrása a gyulladás. Minden komolyabb betegség egy ártalmatlannak tűnő gyulladással kezdődik. A hidrogén elindít a szervezetben egy olyan kémiai reakciót. melyek segítségével a gyulladt területek képesek helyre állni.
 • A molekuláris (két atomos) hidrogén az antioxidánsok körében egyedülálló!
 • A veszélyes szabad gyököket leköti, a hasznosakat fenntartja
 • gyorsabban gyógyulhatnak a krónikus sebek, fekélyek
 • Csökkenthetik a csont-ízületi fájdalmakat
 • Elősegítheti a sejt szintű anyagcserét,
 • Javíthatja az agyi funkciókat

Az érzékelhető hatás:

A készítmény használatakor érezhetünk bizsergést a kezünkön és kellemes közérzetet. Növelheti a mitokondriumok szabadgyököktől való megszabadításával az ATP szintézist, ezáltal nőhet az energiaszint és jobb lehet az oxigénfelvétel.

Mindenki egyforma hatást fog érezni?

NEM!

A hatás érzése attól függ, hogy az egyén szöveteiben mekkora a szabadgyökök mennyisége. Minél több a szabadgyök annál erősebb hatást érzünk, minél kevesebb annál gyengébbet. Rendszeres szedésnél, ha viszonylagosan megtisztult a test, akkor gyengébb közvetlen hatást érünk. Ami folyamatosan erősödik az az egészségi állapot javulása.
A HMAX ⁸ összetevői:
 • Magnézium- ciklát
 • Gingko biloba kivonat
 • Chorella pyrenoidosa por
 • Nátrium hidrogénkarbonát
 • Haematococcus pluvialis por
 • növényi cellulóz kapszula
Ajánlott adag:
Naponta 1 kapszula reggel, étkezés előtt. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!
Nem ajánlott gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek és vesebetegségben szenvedőknek. Nem ajánlott a krónikusan alacsony vérnyomású betegeknek. Forduljon orvosához, ha alacsony vérnyomással vagy antikoagulánsokkal kezel. Az étrend-kiegészítő nem alkalmas betegségek kezelésére, nem helyettesíti a megfelelő étrendet és az egészséges életmódot.

A sportolók energia szintjét, teljesítőképességét természetes módon aktivizálja! 

Ha kérdésed van:

elérhetsz telefonon:

06 20 213 1591

írhatsz e-mailt:

www.evatothczere53@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük