A MESTERHÁRMAS

SZÜLETÉSÜNK PILLANATÁBAN (eltekintve néhány szomorú kivételtől) MINDEN ADOTT AHHOZ, HOGY 120 ÉVIG ÉLJÜNK EGÉSZSÉGESEN!!

Ezt a lehetőséget azonban folyamatosan elherdáljuk, önmagunk, a környezetünk, a társadalmi szokások és még sorohatnám kinek a hibájából! Tudnunk, kell, hogy van ami kikerülhetetlenül rombolják az egészségünket, hiszen levegőt vennünk, vizet innunk kell és ma már a levegő és a víz tisztaságával is nagy bajok vannak! Az ipari, technológiai fejlődéssel együtt egyenes arányban nőtt a földek, vizek, a természet egyre nagyobb arányú kizsákmányolása, az eredmény kiszipolyozott, sterilizált földek, amelyek nem adnak életerőt a legelésző állatoknak, a növényeknek. A beteg föld, beteg állatot, növényt és embert eredményez!

Tudományos kutatások igazolják, hogy az étkezési növények ásványi anyag és vitamin tartalma mára szinte lenullázódott! Ma már egy kristálytiszta vegán étkezés sem biztosítja a szervezet számára az ásványi anyag és vitamin pótlást! Arról nem is beszélve, hogy a kor előrehaladtával a szervezet számára hasznos, sőt nélkülözhetetlen anyagok, makro és mikroelemek előállításával egyre nehezebben küzd meg a testünk. A rossz életviteli, társadalmi szokásokról, és az élelmiszer, kozmetikai, sőt gyógyászati iparának eredményeként kifejezzetten mérgezzük magunkat!

HOGYAN IS ÉLHETNÉNK ÍGY 120 ÉVIG, SŐT 120 ÉVIG EGÉSZSÉGESEN, pedig állítólag az emberi szervezet erre van kalibrálva! Rohanjunk a gyógyszertárba (ezt tesszük általában), és vásároljunk  be ilyen-olyan kapszulát és tablettát, ami nagy valószínűséggel a tömeggyártásból eredően nagy valószínűséggel szintetikus vegyianyagok, semmi, vagy alig-alig tartalmaznak természetes organikus anyagokat?

NEM, nem ez a megoldás! De az a szándék, hogy segítenünk kell a szervezetünknek helyreállítani a védelmi rendszerét, megfelelő védőpajzsokat biztosítani, nos ez üdvözlendő, mert igen ezt tehetjük meg önmagunkért, az egészségünkért!

TÉNY, hogy nem mindegy, hogy amit fogyasztunk szintetikus vagy természetes, organikus hatóanyagokat tartalmaznak. A szintetikusan előállított,  kemikáliákkal ható szervetlen  termékek felszívódása sokkal kissebb, mint a szerves, természetes alapanyagokból kivont készítmény!

És  itt már megdől a sokszor hallott kifogás: A DRÁGA ! A fogyasztás egyik legfontosabb mércéje az ár-érték arány, arról már nem is beszélve. hogy a szintetikus szerek árszinvonala egyre jobban közelít az értékesebb, nagyobb hatékonyságú termékekhez!

NEM TEHETÜNK MÁST, mint segíteni támogatni a szervezetet, hogy életre kelve elvégezhesse maximálisan a védelmi feladatait, hogy öngyógyító képességét minnél jobban maximalizáljuk!

A címben megígért MESTERHÁRMAS éppen ebben lehet nagy segítségére!

A HLBS három terméke egymást kiegészítve, hatásukat terkintve egymást erősítve hat a szervezet egészségre. Nem gyógyszerek, hanem étrendkiegészítő eszközök, feladatuk nem betegségek gyógyítása, hanem a betegségeket kiváltó okok gyökeréhez, a hiányállapotok megszüntetésben játszik döntő szerepet!

No lássuk ezt a bűvös hármast!

Alapvető funkciója, hogy huminsav, Cordyceps és Mária tövis összetvői révén a szervezet számára szinte valamennyi ásványi anyagot biztosítja, kivezeti a szervezetből a nehézfémeket, helyreállítja a sav-bázis egyensúlyt, segíti a sejetlégzést, támogatja a máj az emésztőrendszer optimális működését!

 Ez az immunerősítő a nevéhez híven egy immunerősítő bomba! Vitaminokkal látja el a szervezetet. Lizin tartalma a csontok, izmok, szövetek regenerálódását szolgálja. Kiváló erőnlét fokozó és növeli a koncentrációs készséget!

bty

Az a szerepe, az emésztő rendszerünkben tegyen rendet! Gondoskodik a lerakodások, paraziták, gombák, bomlástermékek eltávolításáról! Hatóanyagai segítik a koleszterin, a zsírok szállítását a vérben, ezzel segítve a zsírok feldolgozását az epében!.

Ez a hármas komplex módon nyújt támogatást a szervezet számára!  Ha a szervezetünk feltöltődik ásványi anyagokkal, kiürülnek a mergező, káros anyagok a szervezet készen áll a védekezésre!

KEDVES LÁTOGATÓ!

Ha szeretnél ennek a különleges fogyasztói hálózatnak a vásárlója lenni, de még vannak kérdéseid, nem kell mást tenned mint

írni az evatothczere53@gmail.com címre,

vagy hívhatsz a  06 20 213 1591 telefonszámon,

de elérhető vagyok a Skype-n is : Éva Tóth Czere Istvánné 

Ha azonnal intéznéd a regisztrációt megteheted:

Baráti Üdvözlettel:

Éva

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük