A huminsav fogyaszt?

Nagyon sokan kérdezték ezt tőlem, ezért úgy gondoltam tegyük tisztába ezt a kérdést!!
01

SZÖGEZZÜK LE,

ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL NEM LEHET FOGYNI!

earth-3289810_1280Amikor a huminsav bevetését tervezzük ha elszántuk magunkat a testsúlyunk optimalizálása érdekében helyesen cselekszünk! DE! Senki ne számítson arra, hogy néhány huminsavas kapszula elfogyasztásával, vagy pár kocka huminsavas csokoládé elszopogatásával mindent megtettünk a cél érdekében!

A HUMINSAV NEM FOGYÓKÚRÁS CSODAFEGYVER!

A sikeres és tartós testsúly optimalizálás sokkal szélesebb körű átgondolt folyamatra kell felkészülnünk!

1.A táplálkozási szokások:

fogyivicc2holnaptol

Minden ellenkező híreszteléssel szemben nem tudod kikerülni, hogy változtass táplálkozási szokásaidon, legyen szó az elfogyasztott élelmiszer mennyiségéről, minőségéről vagy az étkezési szokásokról. A szervezetünk az a gépezet, ami életben tart minket, tehát nem mindegy milyen üzemanyaggal látjuk el! Éppen úgy ahogy a kocsik sem ugyanolyan típusú üzemanyaggal futnak, úgy az emberi szervezetek sajátossága szerint eltérő lehet az adott szervezet számára optimális élelmiszerek megválasztása! Nem hiszek abban, akik egyetemleges tilalomfaként címkéznek meg egy-egy élelmiszert, miközben egyes emberek számára más és más lehet az az “üzemanyag”, amire szüksége lehet! Nem vagyon végzett dietetikus, de a saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire más hatással vannak rám egyes diétás programok. Étkeztem már vegetáriánusként, és kipróbálta a Paleolit diétát és másokat is! Egy idő után éreztem melyik hatott jól vagy éppen rosszul a szervezetemre.
Általában figyelmen kívül hagyják ezeket az eltérő sajátosságokat, amikor diétázásról beszélnek! Az eltérő diétákat számtalan megközelítésből ajánlják, így lehet szétválasztásos diéta, vércsoport szerinti diéta és sorolhatnám a végtelenségig. A megoldás tehát nem egy értelmetlen valamilyen szempontú megvonásos diéta alkalmazása, vagy vagy null kalóriás diéta (bevallom fiatalabb koromban még ezt is megpróbáltam).
Ha a szervezeted számára nem megfelelő diétát alkalmazol akkor annak komoly egészségkárosító hatása is lehet, még a legjobb szándékod ellenére is!
Érdemes ez ügyben SZAKEMBEREK véleményét kikérni, de minimum erősen figyelned kell hogyan reagál a szervezeted egyes változásokra.
Egészen egyszerű vizsgálatokkal meg lehet állapítani, hogy mi az ami a te szervezetedre szabott diéta összeállításához szükséges! Mi az az üzemanyag, amire neked szükséged van!

2. A mozgás

mountaineer-3791851_1280A mozgás sajnos nem maradhat ki a testsúly optimalizálás fegyvertárából! A mozgás fontos, hiszen mozgásban tartja a “gépezetet”, amely a szervek összehangolt működését, az izmok munkáját biztosítja. Azonban hidd el nem kell beleszakadnod az igyekezetbe, belefeszülni egy olyan mozgásformába, amit a hátad közepére sem kívánsz. Valamit alapszinten is rengeteget tehetsz, amiről nem is gondolnád, hogy most testedzést végzel! Kapcsold be a rádiót és a kedvenc zenédre mozdulj meg naponta. Amikor takarítasz, akkor bizony tested is edzed, csak egy kicsit lendületesebben csináld, ne bízz minden a gépekre! Kevesebbet ülj a kocsidba ha a néhány utcára lévő boltba akarsz kiszaladni, menj gyalog a lépcsőn, munkába menet -jövet tegyél meg egy-két megállót gyalog stb. Ha teheted alkalmazd a 10 000 lépés /nap szabályt!

3. A huminsav szerepe a fogyókúrában

Ezek után már valóban rátérhetünk az alapkérdésre: fogyaszt a huminsav? NEM! Nem fogyaszt, mégis miért ajánlják a bevetését a fogyókúrában? Mert kiváló tulajdonságainak köszönhetően úgy támogatja a szervezet működését, hogy azokra a körülményekre hat pozitívan, amelyek a hízást elősegítették. Ha a problémák gyökerét kezeljük, akkor egyértelmű, hogy azok kialakulását, ismételt feltűnését akadályozzuk.

A huminsavról itt olvashatsz többet!

Hogyan támogatja a huminsav a fogyókúrát?

  • pozitív hatással van a bélrendszer működésére,
  • optimalizálja az anyagcserét,
  • erős méregtelenítő hatást fejt ki,
  • kivezeti azokat a méreganyagokat a szervezetből, amelyeket szervezet kénytelen zsírsejtekben tárolni.
  • biztosítja a szervezet egészséges működéséhez szükséges ásványi anyagokat, hiszen több, mint 70 nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz szerves formában, ami minden másnál hatékonyabbá teszi a felszívódást!
Az áhított optimális testalkat eléréséhez tehát kiváló eszköz a huminsav, de nem mentesülünk használatával az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás szükségességétől sem!

Összegezzük:

Egészséges táplálkozás

Rendszeres mozgás

huminsavas étrendkiegészítő

A  szervezetednek is joga van az egészségre!

Ajándékozd meg huminsavval!

A termékkatalógusunk áttekintésével megismerheted a

részleteket!

Csak kattintanod kell!

arrow-1591087_960_720HLBS_katalogus

Beszéljük meg a részleteket?

Hívhatsz: 06 20 213 1591

Írhatsz: http://www.evatothczere53@gmail.com

skype-n: Éva Tóth Czere Istvánné

43

Baráti üdvözlettel:

1

Éva