9 nyomós érv, amiért a HLBS-t választottam!

 Éva  vagyok, a HLBS munkatársa!

Tudom, most arra számítasz, most arra kérlek, hogy csatlakozz hozzám, mert itt megtalálod a számításod, tedd meg ezt azonnal, ha sok pénzt szeretnél keresni, és áhítod a sikert!

Nem, nem teszem, mert nem leszel sikeres, ha nem adod bele magad, hittel és szorgalommal, ha kapásból kifogásokat keresel. Még akkor sem mondom, hogy csatlakozz, ha tudom, lehet, hogy életed legnagyobb lehetőségét szalasztod el.

Azt azonban szívügyemnek tartom sőt kötelességemnek érzem, hogy megmutassam neked a lehetőséget! Egy lehetőséget, ami eltér az eddig létező bármilyen MLM rendszertől. Ahol stabil a jövőkép nem aprópénz a jutalma a lelkesedésnek, tehetségnek, szorgalomnak.

Most néhány alapvető információt osztok meg veled, ami engem meggyőzött arról, hogy életem legjobb lehetősége a HLBS-ben dolgozni!

9 nyomós érv a HLBS mellett!

 1. Magyar Network vállalat, amely most lép ki a világpiacra igazi, világsikert ígérő magyar termékekkel.
 2. Örömömre szolgál, hogy végre egy magyar vállalat élhet a lehetőséggel, hogy termékeivel meghódíthatja a világpiacot, és nem fordítva, ahol egy világcég érkezik Magyarországra besöpörni a kis magyar piacot.
 3. A termékeink magyar alapanyagból készült, az egészségmegőrzést szolgáló, magyar készítmények. A legfontosabb alapanyag a Huminsav, ami hazánkban bányászott, világviszonylatban is egyedülálló minőségű biomassza. A termékeink a világszinten keltették fel az érdeklődést.
 4. A HLBS kompenzációs terve a világon egyedülálló, 2016-ban világdíjat nyert, jogilag levédett rendszer.
 5. A HLBS betűszó nevében hordozza (Hibrid, lináris, bináris system) a cég különleges felépítését, azt a tényt, hogy a különböző MLM rendszerek jellemzőiből, azok legjobb tulajdonságaik ötvözetéből jött létre, melynek eredményeként , egy ellenérdek nélküli, igazságosan építkező rendszer épült fel.
 6. Igazságos, mert a világon bárhol csatlakozó regisztrált vásárlók és munkatársak egy vízszintes vonalon (melynek origójában maga a cég áll) helyezkednek el, érkezési sorrendben, bal és jobb oldalon váltakozva. Ez egyenlő esélyeket biztosít bárki számára, aki a rendszerbe lép.
 7. A hálózatba üzletépítés szándékával belépő tagok anyagi erejüknek megfelelően választhatnak induló kezdő termékcsomagot ( 125 €, 250€,625€, 2100€), annak a lehetőségét is biztosítva, hogy anyagi helyzetük erősödésével szabadon átléphetnek további előnyöket biztosító magasabb szintekre.
 8. A HLBS két módon biztosít lehetőséget pénzkeresetre.
  • A kezdeti sikereket a munkatársaknak heti kifizetéssel elérhető, a rendszerhez általuk  csatlakozó tagok kezdőcsomagjainak és vásárlások összegének jutaléka, ami 20% +10%+5%. Ehhez való jogosultsághoz elegendő a tagi aktivitás (havi rendszerességű 100 nettó Euro termékvásárlás) Ugyanez a feltétele a havi kifizetéssel elérhető Start poolból való részesedés, ami egy naptári hónapon belül minimum 4 fő beléptetésével esedékes.
  • A hosszú távon elérhető, egyre növekvő passzív jövedelem a HLBS-nél a világon egyedül álló módon már 2 aktív munkatárs beléptetése (+ személyes aktivitás) után jár, és  7 aktív munkatárs elegendő a felső vezetői szint elérésére.
  • A HLBS heti elszámolással, minden hétfőn számítja ki az esedékes jutalékokat, melyeket egy nemzetközileg szabadon használható bankkártyára utal.
  • Ebben a jutalékkifizetés rendszerben szorgalommal 1-3 hónapon belül elérhető jövedelem (melyet számos gyakorlat igazol vissza) a heti 500-800-1200€ passzív jövedelem, és ehhez akár 1000-1200 € azonnali jutalék társulhat! Ehhez természetesen aktív munka szükséges!
 9. Az egyik legfontosabb érv, amely engem meggyőzött, a jutalék forrása! A HLBS szakítva az általánosan tapasztalható marketing tervektől, teljesen új, a világon egyedül álló módon nem a személyes és csoportforgalmakértéke, kijelölt pontokhatárok alapján fizet, hanem a jutalékok elszámolásának alapja a cég teljes világpiaci utánrendelési forgalma, melynek 55%-át osztja vissza a jutalékokban. Mit jelent ez? Ma a HLBS kb. 10.000 tagja van. Azok a munkatársak, akik most, vagy a közeljövőben csatlakoznak olyan helyzetben lépnek be, hogy a HLBS világpiaci forgalom (a belépési szabályoknak megfelelően) mögöttük fog kiteljesedni, egyre növekedni. Nem kérdés számomra, hogy ez a dinamikusan növekvő világpiaci forgalom, amelynek 55%- a mindenkor visszaosztásra kerül egyre növekvő passzív jövedelmet jelent elsősorban az idejekorán belépő hálózatépítőknek!

Meggyőződésem, hogy most egy olyan világsiker melegágyánál vagyok, amely valós, hosszútávú lehetőséget jelent számomra, ahol érdemes energiát, munkát, tanulást, lelkesedést belefektetni.

 

.Ha megérintett a lehetőség a részleteket megbeszéljük személyesen

Ha azonnal regisztrálnál: Regisztráció

Baráti üdvözlettel: Éva

Elérhetőségem:

tel: 06 20 213 1591

e-mail: evatothczere53@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük